Not known Factual Statements About istanbul petek servisi

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar one yıl garantilidir.

Petek Bakımları sayesinde kullanılan petek tesisatlarının ömrü de uzatılmış olur. Bu da çok fazla maliyetin ortaya çıkmasını engeller. Bu nedenle firmamızın bu hizmetinden faydalanabilir ve yaşam kalitenizi artırabilirsiniz.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa issue kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa issue tesisattan kaynaklanıyordur.

You might be using a browser that isn't supported by Fb, so we've redirected you to definitely an easier Model to provide you with the greatest knowledge.

uzun yıllardır petek ve kombi temizliği yapan kurumsal firmadır. Peteklerinizde ısı kaybı yaşıyorsanız, bizimle iletişime geçin, evinizi kirletmeden kombi ve peteklerinizi temizleyelim.

Robotic Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robot cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Kombinizi bize emanet edin petekleriniz iyi ısınması için kendi evimizde temiz ve titizlikle çalıştığımız gibi sizin de eviniz bizim evimiz gibidir.

It looks like you were being misusing this aspect by heading also quick. You’ve been quickly blocked from employing petek servisi it.

petekler altı ısınmıyor ise büyük bir ihtimal peteklerde hava olabilir. bu durumda petek ya tamamen ısınmaz yada petek servisi altı sıcak olmaz

Kombi istanbul petek servisi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Radyatörlerde zaman zaman ısı kayıpları yaşanabilir. Bunun nedeni de gerekli petek temizliğinin yapılmamasından kaynaklanır. Petek çoğunlukla bir arada anılan hizmetler olsa da, ikisi birbirinden farklı işlemlerdir.

#Koralay teknik# Kombi bakım arıza Klima bakım sök tak taşıma montaj Petek temizliği yerden ısıtma temizliği Beyaz eşya bakım arıza petek servisi Termosifon bakım arıza

It looks like you were petek servisi misusing this attribute by heading as well quick. You’ve been temporarily blocked from using it.

Firmamızın tüm hizmetlerinden yüksek oranda yararlanabilirsiniz. İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak için

Report this wiki page